Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
DISCLAIMER

Deze disclaimer is van toepassing op iedere pagina van de website www.abn.be (hierna ‘Website’), uitgebaat door ABN NV (hierna ‘ABN’).

Het gebruik van informatie (inclusief, maar niet beperkt tot, tekst, beelden, afbeeldingen, links en andere materialen) en diensten op de Website is voor de exclusieve verantwoordelijkheid van de gebruiker. Hoewel ABN grote inspanningen levert om ervoor te zorgen dat de getoonde informatie accuraat en volledig is, kan ABN geen garantie geven met betrekking tot de functionaliteit of juistheid van die informatie of die diensten op het moment waarop deze wordt ontvangen.

Alle informatie op deze Website is informatief en van algemene aard. ABN behoudt zich het recht voor om de Website te allen tijde te wijzigen en geeft geen garantie dat de website aan de vereisten van de bezoeker voldoet.

Aansprakelijkheid

ABN zal niet aansprakelijk zijn voor onjuistheden, gedateerdheid of gebreken die op de Website zijn vervat, en zal niet verplicht zijn haar gebruikers te melden wanneer de informatie voor het laatst up-to-date is gemaakt.

ABN zal niet aansprakelijk zijn voor enig verlies en/of schade, van welke aard ook, die geleden zou worden als gevolg van onderbrekingen, technische storingen, moeilijke bereikbaarheid, onbereikbaarheid en/of de beëindiging van de Website.

Auteursrecht

De inhoud van deze Website is beschermd door auteursrechten en mag niet zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van ABN gebruikt worden, anders dan voor persoonlijk gebruik. Op de inhoud is het auteursrecht ‘©Copyright ABN – Air Management Group’ van toepassing.

Handelsmerken

ABN is een geregistreerd handelsmerk. De productnamen, logo’s, commerciële symbolen, handelsnamen, slogans, al of niet geregistreerd, en alle diensten van ABN zijn handelsmerken van ABN NV.

Bescherming van persoonsgegevens

ABN respecteert de privacy van haar bezoekers. De gegevens die zij in het contactformulier of in het sollicitatieformulier van de Website invoeren, worden vertrouwelijk behandeld. Zonder toestemming worden persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking gesteld. Het is echter mogelijk de Website te bezoeken zonder persoonlijke gegevens in te geven.

Contactgegevens

Voor vragen kan contact opgenomen worden op info@abn.be of op +32 (0)89 32 10 80.