Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
SPEED over de landsgrenzen heen bij Lola Liza (Tours, Frankrijk)
26 apr 2016
Niet enkel voor de filialen in België, maar ook voor de vestigingen in Frankrijk koos Lola Liza ervoor de klimatisatie door ABN te laten uitvoeren. Zo zorgde ABN onder andere bij Lola Liza Tours voor een prachtige Retail SPEED-realisatie.

StoreConnect, internet geconnecteerde klimatisatie in de retail, laat Lola Liza toe om vanop afstand elke air conditioning  in hun verschillende filialen te monitoren. Meer nog, bij storingen worden automatisch meldingen verstuurd en het probleem wordt aangepakt vooraleer de klant het vaststelt. Hierdoor kan de snelste interventie gegarandeerd worden. Met ABN gaan we namelijk voor een onderscheidende service door SPEED. Bovendien zorgt StoreConnect voor een minimaal verbruik van de installatie bij optimale luchtkwaliteit en verluchting.

IMG_2378 IMG_2382

IMG_2404IMG_2386 IMG_2393

categories