Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
Levensduur van HVAC assets verlengen? Aan de slag met NEN 2767 als conditiemeting voor HVAC installaties.
12 nov 2019
Neem jij de juiste onderhoudsbeslissingen?

We verklaren ons nader: NEN 2767 is een conditiemeting, een soort checklist voor uniforme objectieve diepte-inspectie gerelateerd aan de levenscyclus van uw HVAC installatie. Een uitgebreid rapport op basis van deze NEN-norm moet toelaten inzicht te krijgen in de huidige conditie van uw HVAC installatie en meerjaren- onderhoudsprognoses vast te stellen.

Meer nog, deze norm kan gebruikt worden om een onderhoudsplanning zodanig op te zetten om de huidige conditie in stand te houden of te verbeteren in termen van Life Time Extension. Zeker voor kritische HVAC installaties kan NEN 2767 een basis vormen om Fault Tree Analyses op te stellen en zo de betrouwbaarheid te verhogen.

Meer informatie hierover ontvangen?

categories