Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
ABN Klimatisatie blijft 24/7 servicediensten en installatiewerken aanbieden tijdens Corona crisis
17 mrt 2020
Aangezien we van verscheidene klanten de vraag kregen of onze diensten verdergezet worden gedurende deze Coronacrisis, delen we graag onze communicatie hieromtrent mee.

ABN Klimatisatie is meer dan 20 jaar actief in retail, kantooromgevingen en industrie. Het belang van een grondige persoonlijke hygiëne bij onze medewerkers hebben wij steeds hoog in het vaandel gedragen. De afgelopen weken hebben we er bij onze werknemers dan ook op aangedrongen om de genomen maatregelen nauwgezet te volgen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Door middel van thuiswerk en gerichte planning zorgen we dan ook voor continuïteit. Om te anticiperen op eventuele stocktekorten bij onze leveranciers hebben we voldoende voorraad aangekocht.

Voor u als klant betekent deze communicatie concreet dat:

  • ABN Klimatisatie Service Department 24/7 beschikbaar blijft voor dringende herstellingen.
  • ABN Klimatisatie onderhouden blijft uitvoeren om een goede werking van uw installaties te garanderen.
  • ABN Klimatisatie montagewerkzaamheden blijft uitvoeren. Plaatsingen van nieuwe klimatisatiesystemen in retail, kantoorgebouwen en industriële omgevingen gaan dus gewoon door.

Onze collega’s houden bij het uitvoeren van de werken steeds rekening met de door de overheid opgelegde hygiënevoorschriften. Bovenstaande communicatie blijft van toepassing tot eventueel strenger opgelegde maatregelen van regering in de nabije toekomst. 

Alvast bedankt voor uw begrip,

Met vriendelijke groeten

Rosaline Wijnen & Jo Nelissen

CEO ABN Klimatisatie

categories