Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
Virusvrije evenementenlocaties – Ontdek hoe dit kan op onze virtuele stand tijdens Expo4Expo
15 okt 2020
Onderhoud van HVAC-installaties in expogebouwen of andere eventlocaties is momenteel nog een heikel punt. Een goede binnenluchtkwaliteit als gevolg van gedecontamineerde HVAC-systemen is echter met de grootste urgentie aan de orde op locaties waar evenementen mogen plaatsvinden.

Bezoek onze virtuele stand op Expo4Expo om dit actueel thema te bespreken. Via live sessies gaan we graag dieper in op Biotrix, de eerste expertenservice voor desinfectie van HVAC-installaties, en SteriOffice, het concept waarbij we publieke ruimtes zoals expogebouwen omvormen tot bacterie- en virusvrije ruimtes.

Je kan Expo4Expo 365Virtual geheel op je eigen tempo bezoeken, en dat 24 op 7. Blijf in je kot en maak een wandeling door deze virtuele beurs, waar en wanneer je dat wil. Je kan meerdere dagen inloggen om alle standen op je eigen tempo te bezoeken.

Registreren kan je hier: https://lnkd.in/gv2XDt9 

Tot snel!

categories