Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
ABN Klimatisatie voorziet Brouwerij Martens van een nieuwe proceschiller
27 jan 2021
Bij Brouwerij Martens N.V., één van de grootste Belgische brouwerijen, hebben we recent een nieuwe proceschiller vervangen om hun blaaslijn te voorzien van koeling. Door een vernieuwd koelsystemen te plaatsen met een intelligent monitoringsysteem kiest Brouwerij Martens ervoor om de continuïteit van hun productieproces te garanderen, de technische gezondheidstoestand van de installatie vanop afstand te controleren en zo de snelste inzichten te krijgen in hun koelinstallatie. 

In ons recent artikel ‘Doordachte proceskoeling aan de basis van het productieproces‘ lees je trouwens alles over de verschillende factoren die er tijdens de engineeringsfase voor kunnen zorgen dat het plaatsen van proceskoeling een stuk rendabeler wordt.

categories