Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
Belgi├ź 0800 999 02
ABN Klimatisatie bestrijdt hitte in datacenters door vernieuwing van koelsystemen
18 mrt 2021
Waar datacentermanagers vroeger kampten met een ruimtelijk probleem door het steeds stijgend aantal servers in een datacenter, hebben ze de laatste jaren andere zorgen aan hun hoofd. De opeenstapeling van gevirtualiseerde servers in een ruimte zorgt dan wel voor een oplossing van het ruimteprobleem, maar ook voor een niet te onderschatten neveneffect: de afstoot van hitte.

Om deze reden zijn we als vaste klimatisatiepartner van Telenet al enkele jaren verantwoordelijk voor het geleidelijk aan vernieuwen van de koelsystemen in hun datacenters. Op deze manier helpen we hen in de zoektocht naar optimale koeling van de bestaande ruimte in datacenters, en bij uitbreiding naar een zo laag mogelijk stroomverbruik.

Zo werd recent ook het bestaande datacenter van Telenet in Sint-Eloois-Winkel voorzien van vernieuwde koelsystemen. Next in line: Telenet datacenter Genk ­čĺ¬.

categories
´╗┐