Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
Veiligheid troef tijdens ons opleidingsmoment stellingbouw
10 apr 2021
🤓 Deel 1 van een nieuw opleidingsmoment bij ABN Klimatisatie! In de stralende zon kregen onze werfmedewerkers vandaag een interne opleiding over het veilig opbouwen van rolstellingen 🔧. Onder het goedkeurend oog van IDEWE gingen al onze ploegen aan de slag 👌. 

Exact een week nadat het eerste deel van ons opleidingsmoment rond het veilig opbouwen van rolstellingen plaatsvond in de stralende zon, werden onze montage- en serviceploegen in deel 2 helemaal bijgeschoold op het gebied van #EHBO en algemene veiligheidsvoorschriften.

In ruime vergaderzalen voorzien van verschillende SteriPico luchtreinigers en de nodige ventilatiemomenten konden we deze opleidingen binnen op een veilige manier laten plaatsvinden. En of onze mannen het allemaal goed doorstaan hebben! 💪

categories