Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
INDUSTRY
E-book | Proceskoeling: jouw gids voor industriële proceskoeling van engineering tot service
Kritische chiller dringend vervangen? SPEED vervanging binnen 48 uur

Productiekritische installaties die koelwater voorzien om de productieprocessen te controleren, hebben bij faling een zeer hoge nood aan een snelle vervanging. Een productieproces dat stilvalt, kost u immers handenvol geld. Wij weten bij ABN hoe ontzettend belangrijk de betrouwbaarheid van uw proceskoeling is. Als snelste klimatisatiepartner weet ABN verdomd goed dat uw productieproces nooit stil mag vallen. We maken hierbij onze klantbelofte waar om binnen 48u een definitieve chiller op Plug&Play manier in uw productieomgeving operationeel te krijgen.

Wij kiezen er bij deze vervanging niet voor om huurchillers te plaatsen. Een huurchiller biedt slechts een tijdelijke, doch peperdure oplossing, zonder mogelijkheid tot real-time data-inzicht. Door onmiddellijk te kiezen voor een gepaste chiller die compatibel is om definitief uw productieproces te bewaken, kiest u tegelijkertijd voor de snelste inzichten in uw chiller dankzij ingebouwde remote monitoring functionaliteiten. De temperaturen van het koelwater bewaken, het elektrisch verbruik van de installatie en de drukwaardes van het circuit op de voet volgen, zelfs de status van compressoren kan hierdoor op elk moment gecontroleerd worden.

Vraag bij deze urgente vervanging van uw productiekritische chiller ook zeker even naar onze mogelijkheden tot budgetspreiding.

SPEED vervanging nodig van uw chiller?

Contacteer ons service center op 0800 999 02

WEBINAR

Servitization: van bezit naar gebruik
HVAC SPRINT-concept Heating – Ventilation – Airconditioning – Cooling

Sprint-concept

Met het SPRINT-concept biedt ABN de snelste oplossing voor herstellingen van HVAC-installaties. ABN kan zonder probleem een ‘first time fix’ binnen de 200 minuten waarborgen, en dit 24/7.

Condition Monitoring door connectivity
Door installaties te connecteren en te monitoren kunnen we reageren vooraleer storingen of falingen plaatsvinden. Deze pro-actieve aanpak maakt dat we sneller zijn dan onze concurrenten.

SPEED cooling & heating solutions
als kern van onze bedrijfscultuur