Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
SteriOffice
Waarom SteriOffice?

Simpel, een overvloed aan fijnstof ligt aan de basis.

Fijnstof is een vorm van luchtvervuiling: zwevende deeltjes kleiner dan 10 micrometer (µm) die een verschillende grootte, herkomst en variatie van chemische samenstelling hebben. Fijnstof wordt uitgedrukt in PM (particulate matter) en wordt in klassen ingedeeld aan de hand van hun partikelgrootte. Bij hogere fijnstofconcentraties stijgt het aantal luchtwegklachten. Luchtweginfecties en astma worden erger, mensen hoesten meer en het gebruik van bepaalde geneesmiddelen neemt toe. Bij langdurige blootstelling aan fijnstof vermindert de longfunctie en stijgt zelfs de kans op chronische luchtwegaandoeningen.

Tijd dus om fijnstofproblemen aan te pakken met SteriOffice!

SteriOffice ABN Klimatisatie

 

Wat is het SteriOffice concept?

SteriOffice is een nieuw concept van ABN Klimatisatie gebaseerd op de cleanroomkennis van ABN Cleanroom Technology. Dit concept houdt in dat er voormetingen in een kantoorruimte worden uitgevoerd waar ongezond veel stofpartikels aanwezig zijn. Deze metingen bepalen hoeveel HEPA H14-filters nodig zijn om van deze kantoorruimte een virus- en stofvrije omgeving te maken door de lucht te laten recirculeren over de filter. Het creëren van overdruk houdt contaminanten bovendien buiten de kantoorruimte.

Benieuwd hoe ABN Klimatisatie in de kantoren van Omnibeton in Hasselt werkzaamheden uitgevoerd heeft om de luchtkwaliteit drastisch te verbeteren? Dit filmpje toont het jou!

 

Verdiep je hier in de use case van ABN Klimatisatie bij Omnibeton: 
Omnibeton SteriOffice Use Case

WEBINAR

Airco in uw kantooromgeving: een broeihaard voor virussen?
SPEED cooling & heating solutions
als kern van onze bedrijfscultuur