Uw snelste klimatisatiepartner
Service center 24/7
België 0800 999 02
OFFICE
De snelste partner voor verwarming en koeling in de Benelux

Wij starten met jouw project binnen de 48u en garanderen SPEED dankzij geconnecteerde klimaatbeheersing. Deze connectiviteit laat ons toe pro-actief onderhoud uit te voeren en zo sneller te zijn dan onze concurrenten. Reken 24/7 op de SPEED service van ABN.

speed

ALTEC:
“ABN staat garant voor snelheid!”

“ABN staat garant voor een snelle reactie op mijn aanvraag die ik via mail stelde. Een bezoek ter plaatse ter evaluatie van onze noden kon veel sneller dan mijn eigen agenda het toeliet en een passende budgettering werd me binnen een termijn van een paar dagen aangeboden. De claim van ABN, namelijk de snelste partner zijn, maken ze dus zeker wel waar. De projectbegeleider kon ons dossier veel sneller inplannen en aan de slag dan dat we zelf gepland hadden. Mijn aanvraag werd ergens midden januari geplaatst, en 3 weken na de bestelling waren de systemen operationeel.

ABN werd me aangeraden via één van de onderhoudstechniekers van het ABN-team zelf. De concrete aanpak, het gevoel tussen klant en leverancier en de snelheid van reactie op mijn aanvraag maken dat ik voor ABN heb gekozen. De offerte was niet de goedkoopste, maar wel diegene die me de meeste antwoorden gaf op alle vragen en vooral het goed gevoel van een aangename partner gaf.

Daarnaast wil ik bij uitstek de plaatsing van de installaties in de verf zetten. Jullie team heeft rekening gehouden met onze werkuren door de zware werkzaamheden vóór kantooruren uit te voeren. Netheid, goede communicatie en aangename installateurs in omgang. Dit is een gegeven dat je niet alle dagen tegenkomt.

Niet iedereen van onze teamleden stond oorspronkelijk open voor een airco-installatie. Door het Smartlog systeem te gebruiken kan ik nu wel eenvoudig en snel anticiperen op eventuele opmerkingen. Dit zorgt ervoor dat iedereen van mijn eigen team Smartlog als een nuttige investering en meerwaarde van de werkvloer ervaart. Ook geeft het me de mogelijkheid om de installatie in werking te stellen enige tijd voor de kantooruren ingaan. Zo ontwikkelen we een perfecte werksfeer bij de eerste minuut van de werkdag voor elk van ons.”

Gunther Ameys, Manager Altec Industrial Identification

Referentie Altec

ABN Office kleur v2

De snelste service met geconnecteerde
office klimatisatie